Sakkiskola

Tisztelt Szülők!

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy lehetőséget kaptam arra, miszerint iskolájukban sakk-tanfolyamot indíthatok.

Célom elsősorban a játék alapjainak elsajátíttatása, megszerettetése, a versenyszellem kialakítása (persze mindez játékos formában), és a tehetségesebbek eljuthatnak különböző hazai- és világversenyekre is.

Tapasztalataim szerint a mai világban különösen nagy szükség van a gyerekek sokoldalú fejlesztésére. Számtalan példa bizonyítja, hogy a sakk nemcsak kikapcsolódás lehet, hanem fejleszti a kombinációs készséget, az emlékezőképességet, a térlátást, a koncentrációt és a döntéshozást is. Ezenkívül tervszerű, tudatos gondolkodásra késztet, fejleszti az akaraterőt, türelmet, kitartást. Ellenőrzésre, önfegyelemre szoktat. Általánosságban megállapítást nyert, hogy a sakkot aktívan tanuló gyermekek tanulmányi eredménye javul. Nem véletlen tehát, hogy a világ sok országában már a tantervben szerepel a sakk, mint tantárgy (szerencsére nálunk is egyre több helyen).

Az oktatás heti egy tanórában indulna, péntekenként 15-15,45 óra között.

Részvételi díj: 4000 Ft/hó, a kellékeket biztosítom.

Pár szóban magamról annyit, hogy több, mint 15 éve oktatok, előtte versenyszerűen sakkoztam, nemzetközi mesterként többször képviselhettem Magyarországot, de ma már csak tanítom a sakkot, amit hivatásként tekintek, és bízom benne, hogy minél több nebulóval sikerül megszerettetni e remek játékot!

Sok szeretettel várom gyermeküket!

További kérdésük esetén szívesen állok rendelkezésükre!

Kérem Önöket, hogy a jelentkezéseket az e-mail címemre, telefonon, vagy sms-ben adják le, de megtalálható vagyok a facebook-on is.

 

Köszönettel és tisztelettel!

 

Csatári Mariann

sakk nemzetközi mester

(70/7085466)

csama@vipmail.hu