Terematlétika verseny 2023. Dabas

2023-ban újra megrendezésre került a körzeti terematlétika verseny, ahová iskolánk is meghívást kapott, másik hat iskola mellett. Dabason az OBO Arénában került megrendezésre, 2023. február 23-án. Összesen 28 tanulónk jutott tovább az iskolánkban megrendezett házi versenyt követően.

A versenyszámok között szerepelt a 30m-es sprintfutás, medicinlabda dobás, hármasugrás és a 60m-es iskolai váltófutás, melyeken 3 korcsoportban indulhattak a gyerekek. Kissé nehézkesen indult a felkészülés és a toborzás, hiszen három év kihagyás után, első hallásra ijesztőnek hatott sokak számára egy ilyen megmérettetés. Ez a váratlan izgalom, gyorsan magabiztossággá alakult, már a helyszínre érkezést követően és egy nagyon jó hangulatú, eredményes napot tudhatunk magunk mögött.

Szeretnénk külön kiemelni, hogy iskolánk összesítésben a harmadik helyen végzett, ami azért nagy eredmény számunkra, mert más iskolákhoz képest, nálunk kevés a lehetőség az atlétikai versenyszámok magasabb szintű gyakorlására.

Köszönjük szépen Panni néni és Zsófi néni felkészítő munkáját!

A versenyen résztvevők névsora:

II-es korcsoport:

Dolhai Dorina, Gerber Katalin Jázmin, Frei Dóra, Kovacsóczy Tamara, Stégner Milán, Kovács Kristóf, Polyák Ádám, Puskás Bence, Takács Antónió

III-as korcsoport:

Farkas Noémi, Svébis Anna, Kántor Kitti, Répási Gréta, Kocsis Filip, Fekete Olivér, Molnár Kristóf, Biró Bálint

IV-es korcsoport:

Balázs Emese, Fekete Regina, Blaskó Bettina, Rizmajer Nóra, Pintér Sára, Mátai Boglárka, Szénási Gergely, Maslog Samu, Fekete Dániel, Lauter Balázs, Kriszt Viktor

Dobogós tanulóink:

Iskolai váltó II. hely

Lauter Balázs, Wrábel Dominik, Fekete Regina, Svébis Anna, Gerber Katalin Jázmin és Takács Antónió

Wrábel Dominik hármasugrás III. hely

Lauter Balázs II. hely
Kriszt Viktor III. hely
30m sprint

Biró Bálint 30m sprint III. hely

Balázs Emese medicin labda dobás 1. hely

Svébis Anna hármasugrás III. hely