RÉVFÜLÖP 2022-2023.

 

A koronavírus-járvány miatt az előző két évben meglehetősen nagy volt a bizonytalanság a gyermektáborok szervezése körül. Ez a bizonytalanság 2022-ben is megmaradt, csak most a szomszédunkban dúló háború miatt. Mindhárom évben végül is szerencsésen alakultak a dolgok, szinte mindegyik iskola el tudta küldeni a diákjait a révfülöpi gyermektáborunkba.

Az idei évben rekordszámú diák jelentkezett, ezért az eddigi nyolc helyett, kilenc turnusba osztottuk szét őket. Az alábbi táblázat mutatja, hogy az egyes turnusokban mely iskolák és összesen hány diákkal vettek részt.

 1. turnus június 21-június 28. Bugyi-Újlengyel-Kakucs 79 gyerek      7 pedagógus
  2. turnus június 28-július 05.             Gyál Eötvös-Gyál Zrínyi-Kibéd                       69 gyerek   11 pedagógus
  3. turnus július 05.-12.                         Gyál Ady                                                                98 gyerek   11 pedagógus
  4. turnus július 12.-19.                         Dabasi Szent János-Dabasi Gyóni Géza      84 gyerek      8 pedagógus
  5. turnus július 19.-26.                         Alsónémedi-Ócsa                                            102 gyerek      8 pedagógus
  6. turnus július 26.-augusztus 02.    Hernád-Újhartyán-Inárcs                                83 gyerek      8 pedagógus
  7. turnus augusztus 02.-09.                Dabasi Táncsics-Dabasi Kossuth                110 gyerek   10 pedagógus
  8. turnus augusztus 09.-16.                Táborfalva-Örkény-
  Pusztavacs-Dabasi Rákóczi                             69 gyerek      7 pedagógus
  9. turnus augusztus 16.-23.                Gyál Bartók-Felsőpakony-
                                                                       Tatárszentgyörgy                                               94 gyerek   11 pedagógus
  Összesen                                                                                                                                 788 gyerek   80 pedagógus

2023-ban is kilenc turnusban történik a tanulók üdültetése. Az első csoport június 21-én kezd, az utolsó augusztus 23-án fejezi be.

Természetesen folytatni kívánjuk azt a hagyományt, hogy a családok számára is lehetővé tesszük az üdülést a tábor főépületében kialakított emeleti panziórész 2-3-4 ágyas, fürdőszobás, légkondicionált szobáiban. Ezek mindegyikében televízió és hűtőszekrény is található. Ez a fajta üdülési lehetőség az idei évtől gyakorlatilag egész évben igénybe vehető, ugyanis a szobákban a fűtés megoldható, tea- és kávéfőzőt, kenyérpirítót, mikrohullámú sütőt, evőeszközöket, stb… tudunk biztosítani. Az érdeklődők az árakról és lehetőségekről Gomola Nórától kaphatnak felvilágosítást személyesen a dabasi Polgármesteri Hivatalban és telefonon a  70/903-3595-ös számon munkaidőben, illetve e-mailben a gomola.nora@dabas.hu címen.

Az Üdülőtábor épületei, környezete, szobái megtekinthetők a www.revfulopitabor.hu honlapunkon, virtuális séta tehető a „Séta a táborban” menüpontra kattintva (a felvételek még a légkondik felszerelése és a strandfoci pálya kialakítása előtt készültek!)

Fontos!!!

A diákok turnusai alatt a táborozó diákok teljes prioritást élveznek, ezért a családoknak szükséges hozzájuk alkalmazkodni, az iskolai csoportok programjait semmilyen módon nem zavarhatják! Az étkezőt nem vehetik igénybe és a táborrészt is csak a táborvezető beleegyezésével használhatják.

 

Szandhofer János