Étkezés

Tisztelt Szülők!

Tekintettel arra, hogy az előző tanévben új étkezési nyilvántartás került bevezetésre, az eddigiektől eltérően év elején nem lesz papíralapú igényfelmérés. Az igényfelmérés elektronikusan történik, szeptember 1-jétől csak azok a gyermekek étkezhetnek, akik ezen a felületen ezt előzetesen megrendelték. Az évközbeni módosítás és a hiányzás miatti lemondás a megszokott módon emailben, az info@nemetiskola.hu email címen, előző munkanap 10 óráig történik.

A 2021/22-es tanévre az étkezés megrendelése az alábbi linken keresztül lehetséges:https://forms.gle/TXbtjD9vxBv6K5it9

A kitöltés határideje: 2021.08.23. hétfő

Köszönettel:

Iskolavezetés

A kitöltéssel kapcsolatos tudnivalók:

Tisztelt Szülők!

Az étkezéses kérdőív kitöltéséhez a következőkről tájékoztatom Önöket:
Egy email címmel a kérdőív csak egyszer tölthető ki, tehát több gyermek esetén minden gyermeknél különböző email címmel engedi kitölteni.
Amennyiben egy adott eszközön (mobil, tablet, számítógép) be van jelentkezve az email fiókjával, úgy a kérdőív automatikusan ezt az email címet regisztrálja. Ilyenkor vagy ki kell jelentkezni az adott email fiókból és bejelentkezni egy másikkal, vagy másik böngészőben, vagy másik eszközön egy másik email címmel bejelentkezni.
Ha hibát ír ki, akkor valószínűleg a kitöltésénél lett el rontva valami, ezért nem enged tovább, vagy nem engedi elmenteni, ilyenkor szintén másik emaillel kell próbálkozni.
Ha mindezek ellenére sem sikerül a kitöltés, keressék Balázs-Jánosik Ágnes igazgató-helyettes asszonyt, a Mozanaplón keresztül, neki küldött üzenetben.

Üdvözlettel:
Bernuláné Tóth Edit