Állati Kalandtábor

Kedves Szülők!

Köszönöm, hogy megtiszteltek bizalmukkal és gyermeküket beíratták az Állati Kalandtáborba!

Kérem, hogy hétfőn reggel, amikor hozzák gyermeküket, feltétlenül jöjjenek be a portáig és adják le kitöltve az egészségügyi nyilatkozatot! Ez a táborba lépés feltétele! A nyomtatvány megtalálható az iskola honlapján és a portán is átvehető kinyomtatva. Abban az esetben, ha valaki nem hozza magával, ott helyben kell kitölteni!

A tábor hétfőtől péntekig 8-16 óráig tart. A gyerekek kényelmes mozgásra alkalmas, az időjárásnak megfelelő ruhában jöjjenek! Ajánlom, hogy kenjék be őket napvédő krémmel és vegyenek fel sapkát vagy kalapot, hogy védje őket a napsütéstől! Hozzanak magukkal kulacsot vagy vizes palackot! A nap folyamán ebből fognak inni, mikor kifogy, szűrt vízzel utána tudják tölteni. Napi három étkezést biztosítunk számukra.

Az első és második héten hétfőn és kedden német nyelven zajlanak majd a foglalkozások. Mindkét héten két alkalommal megyünk úszni a Mangófitnessz medencéjébe. Az első és második héten keddre és csütörtökre mindenki hozzon magával egy kis hátizsákban úszófelszerelést: fürdőruha, törölköző, papucs, úszósapka (hosszú hajú lányoknak)!

Nagyon gazdag programmal várjuk a gyerekeket. Minden nap egy-egy állathoz, állat csoporthoz kapcsolódnak majd a játékok, mesék, dalok és a kézműves tevékenységek. Kérem, hogy ha van otthon kalitkában tartott madár, hörcsög, tengerimalac, teknős, hal vagy egyéb kis méretű veszélytelen, biztonságosan tartható házi kedvenc akkor hozzák be a gyerekek egész hétre, vagy néhány napra. Az állatka gazdijának segítségével, vezetésével közösen gondoznánk és gyönyörködnénk bennük a tábor ideje alatt. Kérem jelezze, aki szívesen hozna be kis kedvencet! Előre is köszönöm!

Lesz még trambulin, kutya-, és fegyver bemutató, fajátékok, falusi paraszt udvarban állatsimogatás és más meglepetések.

Kérem, ha gyermekük betegség miatt nem tud jönni, jelezzék reggel 8 óráig!

Köszönöm szépen!

Rizmajer Ildikó

06 205485736